Hitri kontakt

ZB NOB Velenje
+386 (0)51 659 933
+386 (0)3 587 08 73
borci@velenje.si

ZZB NOB Slovenije

Zveza združenj borcev za vrednote NOB Slovenije (s kratico ZZB NOB Slovenije, ali organizacija ZB Slovenije) je ena najštevilčnejših civilnodružbenih organizacij v Sloveniji...
VSTOPI

Novice in objave Tekoče novice in objave dogodkov - ZB NOB Velenje

Vabljeni na pohod "Spoznajmo soseda"

0 Komentarji
947
17-06-2020

V četrtek, 25. junija 2020 vas vabimo  na  pohod "Spoznajmo soseda".  Pohodniki se bomo dobili ob 9:30 pred Domom krajanov v Kavčah. Naš cilj je bolje spoznati sosede v krajevnih skupnostih Staro Velenje, Pesje in  Podkraj. Pohod bo trajal približno 5 ur, zaključili pa ga bomo na izhodišču z malico in prijetnim druženjem.

Organizatorji želimo s pohodom doseči, da se ljudje malce razmigajo, spoznajo svojo soseščino ter da se družijo in krepijo prijateljske vezi. Kraji, ki jih bomo  obiskali so vsem sicer po imenu zelo znani, a  jih običajno ne vidimo, pa čeprav se gibljemo v neposredni bližini njih. Zato bo dobrodošla tudi razlaga zgodovinskih, geografskih, arhitekturnih in drugih zanimivosti, ki nam jih bodo predstavili domačini. 

Dogodek nameravamo ohranjati tudi v prihodnje, saj kot pravijo organizatorji:     "Dober sosed je boljši kot oddaljen prijatelj. Najboljše pa je, če je tvoj sosed tudi tvoj prijatelj".

ZBIRALIŠČE: parkirni prostor pred Domom krajanov v Kavčah
(Pridružite se nam lahko tudi tekom samega pohoda, okoli 10.30 na  Velenjskem gradu, okoli 11.15 pri spomeniku za hotelom Razgoršek v Starem Velenju, okoli 12.00 pri Korelcu v Podkraju ali okoli 13.00 pri cerkvi sv. Jakoba v Podkraju)
ODHOD: ob 09.30 uri
TRAJANJE POHODA: predvideno do 5 ur (upoštevani so krajši postanki)
KONEC PRIHODA: okoli 14.30 ure
OPREMA: pohodniška, vremenu primerna.
PREHRANA NA POTI:  na cilju topel obrok in osvežilna pijača, sicer pa hrana in pijača iz nahrbtnika

Začetek in konec poti bo pred Domom krajanov v Kavčah. Pot ni zahtevna, priporočamo pa pohodniško opremo in pravo mero kondicije. Ker je pohod prvi po daljšem premoru zaradi razpisane pandemije, vas prosimo, da svojo udeležbo prijavite do torka (23.6.) popoldan zaradi organizacije pohoda.

Vabljeni v čim večjem številu ob upoštevanju predpisanih ukrepov preprečevanja širjenja okužb COVID 19.
Veselimo se pohoda, druženja in srečanja z vami!

Prijave in informacije na tel.: 041 - 448 - 727
ali e-mail: grabnerbabi@gmail.com

0.0
Zadnja posodobitev: -/-
Sorodne Novice: Vabljeni na prireditev ob treh praznikih Vabljeni na 35. srečanje borcev, planincev in veteranskih društev ter združenj, Graška Gora 2022 Vabljeni na osrednjo spominsko slovesnost ob Dnevu spomina na mrtve ter ostale slovesnosti, ki bodo potekale pri spominskih obeležjih Vabljeni na 9. redno sejo IO in NO ZB NOB Velenje Vabljeni na letno Skupščino OZ ZB NOB Velenje Vabljeni na letni zbor članov KO ZB NOB Velenje Vabljeni na 6. sejo IO in NO ZB NOB Velenje Vabljeni na 2. sejo IO KO ZB NOB Velenje - levi breg Vabljeni na spominske slovesnosti 2020 Vabljeni na osrednjo komemoracijo ob dnevu spomina na mrtve
pohod

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

ZB NOB Velenje
Kopališka cesta 3
3320 Velenje
+386 (0)51 649 167
ČLAN
Včlani se v ZB NOB Velenje
Želite postati naša članica ali naš član? Veseli bomo, če boste pristopili v naše vrste!